Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu bogat de legume cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb.

ingrediente

   1 morcov
   1 patrunjel
   1 telina mica
   cateva pastai de fasole verde
   2 cartofi
   cateva bucatele de conopida
   1 lingura faina
   100 g unt
   1 ceasca lapte
   4 oua
   100 g cascaval
   sare
   piper

mod de preparare

Pentru sufleu bogat de legume cu cascaval legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.


Se serveste imediat.

Incearca si Crema din dovlecei
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu bogat de legume cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.