* Se preincalzeste cuptorul
* Se taie vanata, rosia, dovlecelul, ardeiul si ceapa in rondele subtiri
* Se rade cascavalul
* Se stropeste fundul vasului cu ulei de masline
* Se aranjeaza in straturi : la fund ceapa, apoi un rand vanata, un rand rosie, un rand dovlecel, un rand ardei rosu si tot asa pana se umple tava.
* Pe fiecare rand cu rosie am condimentat (ierburi de Provence, piper, sare) si am stropit cu putin ulei
* Pe ultimul strat am pus numai ierburi de Provence si am stropit cu putin ulei de masline.
* Tava se baga (acoperita) in cuptor unde a stat 45-50 minute.
* Am scos tava si am presarat cascavalul ras, apoi am mai bagat-o la cuptor putin (5-10 minute).
Se serveste cald dar e minunat si rece .
Reteta de tian provensal de legume a fost propusa de Sheng pe forum culinar.
Legumele la cuptor se servesc calde, dar sunt la fel de bune si reci.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe