Mancaruri cu legume

Reteta Tocana de galbiori:

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 22-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
Este o reteta de post, tare delicioasa

ingrediente

4 portii

   1 kg galbiori (ciupercute)
   3 cepe mari sau 4 mai mici
   500 ml ulei
   1 gogosar verde
   3 rosii mari
   1 lingurita sare
   1/2 lingurita piper macinat
   1 lingurita ierburi aromate
   4 catei de usturoi

mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei; cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete, se mai adauga o canita de apa, cam 100 ml. si se lasa la foc mic sa se patrunda bine rosiile. Cand rosiile sunt patrunse, se adauga galbiorii, sare dupa gust, piper macinat si ierburi aromate, se lasa sa fiarba pana scade zeama si galbiorii sunt fierti. Se opreste focul si se adauga cateii de usturoi pisati, se amesteca, se pune un capac pe tigaie si se lasa cam cinci minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.

Sa aveti pofta, dragilor!

Incearca si Ardei umpluti cu linte
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de galbiori:" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.