Mancaruri cu legume

Reteta Vinete impanate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb.
Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga.
Intre timp, se caleste in putin ulei incin

ingrediente

   6 vinete
   4 cepe
   6 rosii
   3 linguri de faina
   2 morcovi
   1 felina
   1 radacina de patrunjel
   2 ardei grasi
   1/2 legatura de marar tocat marunt
   200 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Taie vinetele in patru, pe lungime, si se fierb.


Se strecoara si se lasa pe o placa de lemn sa se scurga.


Intre timp, se caleste in putin ulei incins ceapa, tocata marunt, si se adauga rosiile, taiate cubulete.


Se incorporeaza faina si se adauga putina sare si piper.


Se adauga 2 linguri de ulei, se dilueaza cu putina apa si se lasa sa fiarba, acoperit, circa 30 de minute.


Separat, se calesc legumele in putin ulei: morcovii, patrunjelul, telina, ardeiul, toate taiate felii subtiri.


Se da vasul deoparte si se adauga mararul.


Se umplu vinetele cu acest amestec si se toarna deasupra sosul.
Se serveste rece.


Pofta buna!





Alte retete culinare gasiti aici:


Salata de vinete cu maioneza


Vinete umplute cu carne


Vinete coapte
Incearca si Praz cu masline si carnati
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete impanate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.