Se taie vinetele rondele de 1 cm grosime, dupa care se pune intr-o sita si se presara cu sare, intorcandu-se din cand flnd de pe o parte pe alta. Intr
Se taie vinetele rondele de 1 cm grosime, dupa care se pune intr-o sita si se presara cu sare, intorcandu-se din cand flnd de pe o parte pe alta.
Intre timp, se amesteca ceapa si patrunjelul, tocate marunt, se adauga usturoiul pisat, dupa care aceasta compozitie se repartizeaza pe jumatate din cantitatea de vinete.
Deasupra se aseaza cate o felie subtire de cascaval, rondelele de vinete ramase si se preseaza usor intre palme. Vinetele astfel umplute se dau apoi prin faina, prin ouale batute, si amestecate cu putin ulei, si, la urma, prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde, cu sos de rosii condimentat.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu maioneza
Vinete umplute cu carne
Vinete coapte
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii