Vinetele se taie in rondele de 1 cm si se mai taie odata in jumate dar nu pana la capat, dupa care se pun de-oaprte sa lase apa. Dupa care se codime
Vinetele se taie in rondele de 1 cm si se mai taie odata in jumate dar nu pana la capat, dupa care se pun de-oaprte sa lase apa.
Dupa care se codimenteaza carnea si se umplu buzunarasele de vanata cu ea. Atentie!Este pur si simpu carne tocata si condimentata.
Se dau pachetelele prin faina si ou si se prajesc in ulei pana capata culoarea aurie.
Se aranjeaza in tava, se toarna rosiile peste ele, in asa fel incat sa le acopere cam 3/4 si dau in cuptor pentru aproximativ 30 de min.
Dupa ce a scazut cam o jumatate de lichid, se acopera cu folie de aluminiu si se mai lasa pentru inca 20 de minute la foc mic. Se servesc cu orez fiert sau cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Reteta Vinete umplute, reteta irakiana a fost propusa de lady_butterfly pe forum culinar.ro
Alte retete cu vinete gasiti aici:
vinete maioneza
vinete umplute
vinete coapte
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii