Mancaruri cu orez

Reteta Orez cu zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata zarzavatul, se spala in apa rece, se taie felii subtiri si se fierbe in apa calda cu putina sare. Se lasa pana cand se poate consuma.
Orezul

ingrediente

   200 g orez
   1 l supa de zarzavat
   2 morcovi
   2 radacini de patrunjel
   1 telina mica
   1 lingura de supa concentrata
   1 ceasca de ulei
   verdeata tocata

mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala in apa rece, se taie felii subtiri si se fierbe in apa calda cu putina sare. Se lasa pana cand se poate consuma.


Orezul se alege si se spala in mai multe ape si se caleste in ulei pina se ingalbeneste usor. Se adauga supa in care a fiert zarzavatul, se pune sare, eventual citeva boabe de piper, si se fierbe ia foc mic. Din cand in cand se misca energic cratita in care fierbe.


Cand orezul este fiert, se rastoarna intr-o forma unsa cu grasime, Se pune deasupra zarzavatul, se acopera cu o cana de supa calda si se introduce forma in cuptorul fierbinte, pentru un sfert de ora.


Mancarea se serveste calda, cu verdeata tocata deasupra.
Pofta buna!





Alte mancaruri


recomandate:


Mancare de dovlecei cu ardei copti


Dovlecei cu branza la cuptor


Dovlecei gratinati
Incearca si Orez cu ghiveci de vitel
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu zarzavat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.