Se taie ceapa marunt si se rumeneste putin in unt. Se adauga orezul, se lasa citeva minute, se pun noua cescute cu apa, ½ lingurita de sare, un virf
Se taie ceapa marunt si se rumeneste putin in unt. Se adauga orezul, se lasa citeva minute, se pun noua cescute cu apa, ½ lingurita de sare, un virf de cutit de piper si se lasa sa fiarba. Se curata cirnatii de pielita. Jumatate din cirnati se taie patratele mici si se fierb cu o ceasca de apa clocotita pina se moaie si scade apa. Se rastoarna peste orez. Se mai adauga o ceasca cu apa, se acopera si se fierbe bine orezul la foc moale. Restul de cirnati se taie felii rotunde, late de un deget si se fierb la fel ca patratelele de cirnati. Se umple o ceasca cu orezul fiert, se rastoarna in chip de movilita pe o farfurie si se continua astfel cu tot pilaful. Felioarele de cirnati se asaza coronita in jurul movilitelor de orez. Deasupra se toarna un sos preparat din pasta de rosii desfacuta cu smintina.
Se serveste fierbinte
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii