Mancaruri cu orez

Reteta Risotto cu cimbru si mascarpone

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Coaceti capatanile de usturoi intregi la 230 grade Celsius sau pe treapta a 8-a la cuptorul pe gaz, timp de circa 30 de minute, pana se inmoaie. Sepa

ingrediente

   risotto
   2 capatani mari de usturoi
   frunze de cimbru
   155 g migdale decojite
   250 g pesmet
   ulei de masline
   2 linguri cu varf de branza mascarpone

mod de preparare




Coaceti capatanile de usturoi intregi la 230 grade Celsius sau pe treapta a 8-a la cuptorul pe gaz, timp de circa 30 de minute, pana se inmoaie. Separati cateii si stoarceti compozitia dulce. Adaugati usturoiul peste risotto, impreuna cu cimbrul. Intr-o tigaie, prajiti migdalele si pesmetul in putin ulei de masline, pana cand devin crocante si aurii. Asezonati cu putina sare.




Risotto se serveste cu o bucata de mascarpone, migdalele prajite si pesmetul rumenit deasupra.






Alte retete:





Placinta cu dovleac Papanasi fierti Dovlecei cu orez la cuptor

Incearca si Orez israelian
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu cimbru si mascarpone" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.