Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de pi
Supa aveam pentru ca am luat resturi de pui (aripi si carcasa pieptului) pe care le-am fiert cu cartofi si morcov si cutiuta cu mirodenii (boabe de piper si cuisoare).
Ceapa se calese in 2 linguri de ulei.
Am pus 3 pumni de orez peste ceapa, cand a fost calita si am lasat sa se prajeasca.
Am adaugat un polonic de supa si am lasat ss fiarba.
Cand este absorbit se adauga altul (polonic). Si am lasat sa fiarba.
Dovlecelul l-am taiat felii si l-am pus peste orez.
Am gustat bobul si cand era aproape gata am aruncat crevetii care evident erau fierti.
Am stins focul si am pus o feliuta de unt cu usturoi.
Pofta buna!
Reteta Risotto cu dovlecel si creveti a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu creveti gasiti aici Curry cu creveti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineM-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii