Mancaruri cu peste

Reteta Chefal cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru a pregati aceasta reteta de chefac cu cascaval, sunt necesare urmatoarele ingrediente: peste, cascaval, oua, sare, pesmet, unt, faina, zeama de peste, vin alb, zeama de lamaie.

ingrediente

   1
   5 kg peste
   2 oua
   200 g cascaval
   sare
   pesmet
   unt
Pentru sos:
   40 g unt
   2 linguri faina
   200 ml zeama de peste
   50 ml vin alb
   zeama de lamaie
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata pestele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare, piper si o foaie de dafin. Cand e fiert, se dezoseaza si se pune intr-un vas uns cu unt si tapetat cu pesmet. Separat, se topeste untul, se caleste faina, se stinge cu zeama de peste si se fierbe la foc mic pana se ingroasa.




Se adauga sare, piper, zeama de lamaie si vin. Se lasa sa dea cateva clocote pana ce sosul este legat. In sos se adauga 2 oua batute cu cascaval ras, dupa care se toarna sosul peste peste si se lasa la cuptor 20 de minute.


Se poate servi imediat.




Alte retete recomandate:




Chiftele de peste




Peste cu dafin si otet




Bors de peste

Incearca si Risotto cu somon
Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.