Mancaruri cu peste

Reteta ciorba pescarilor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavatul se caleste in ulei, dupa care se pune la fiert intr-un vas cu apa( 4 l) si sare. Dupa ce a fiert, se adauga otetul si bulionul. Dupa cateva

ingrediente

   peste
   bulion
   1 morcov si 1 pastarnac radacina
   1 ceapa
   1/2 telina
   1 leg. leustean
   1 leg. patrunjel
   otet
   2 rosii
   sare

mod de preparare

Zarzavatul se caleste in ulei, dupa care se pune la fiert intr-un vas cu apa( 4 l) si sare. Dupa ce a fiert, se adauga otetul si bulionul. Dupa cateva minute se adauga si pestele.


Cand da in fiert , se adauga rosiile si verdeata, dupa care se lasa ca clocoteasca putin.
Incearca si File de pangasius cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba pescarilor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.