Mancaruri cu peste

Reteta Cod la cuptor cu patrunjel, oregano, chili si lamaie verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pestele la cuptor cu verdeata, chili si lamaie verde este o mancare delicioasa, ce se prepara usor. Spalati bucatile de cod in apa rece si uscati-le cu un servet de hartie. Cu mana, frecati-le cu ulei de masline, astfel incat sa fie unse usor. Puneti

ingrediente

   1 kg de cod
   1- 2 linguri de ulei de masline
   1 jumatate lingura de oregano uscat
   1 legatura de patrunjel
   1 ardei iute
   sare
   piper negru
   2 lamai verzi

mod de preparare

Spalati bucatile de cod in apa rece si uscati-le cu un servet de hartie. Cu mana, frecati-le cu ulei de masline, astfel incat sa fie unse usor. Puneti intr-un vas oregano, patrunjelul si ardeiul iute tocate marunt si amestecati. Asezonati pestele si adaugati amestecul de ierburi. Incalziti cuptorul la 225 grade Clesius sau pe treapta a 7-a la cel pe gaz. Asezati bucatile de peste pe o tava, adaugati jumatatile de lamai verzi si puneti tava in partea superioara a cuptorului si lasati pestele aproximativ 10 minute pentru a se rumeni putin.


Pestele la cuptor cu verdeturi, chilli si lamaie verde se serveste cu cartofi fierti si salata.

Incearca si Crap cu vin negru
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod la cuptor cu patrunjel, oregano, chili si lamaie verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.