Fileul de peste cu citrice este absolut delicios. Pestele se coace la cuptor in sosul aromat, primind astfel o aroma incredibila.
Fileurile se dezgheata si se lasa la zvantat intr-o strecuratoare.
Se ung cu ulei si de dau cu sare si piper dupa preferinta apoi se presara cu rozmarin, si se pun la rece 30 de minute.
Dupa trecerea timpului se prepara marinata din ingredientele de mai sus si se pregatesc folii de aluminiu suficient de mari sa impachetam pestele.
Se unge fiecare folie cu marinata, se aseaza fileurile apoi se toarna peste toate patru egal marinata ramasa.
Se strang foliile, se pun in tava unul langa altul si se baga la cuptor la foc potrivit pentru 10 minute.
Dupa trecerea timpului se desface folia pestilor si se mai baga la cuptor 5 minute sa se evapore sosul ramas.
Reteta File de peste cu citrice a fost propusa de FlorentinaG pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu inventăm apa caldă! E doar o rețetă bună pentru un picnic reușit, pentru pus la pachet sau chiar pentru un fel...
Snitel parizian din piept de puiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii