Mancaruri cu peste

Reteta Hake la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
DeliciousFlavours postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Hake la cuptor este un fel de mancare foarte gustos. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.

ingrediente

   500 g hake (puteti folosi orice fel de peste)
   2-3 catei de usturoi pisat
   Lapte
   Boia
   Sare
   Piper
   Faina
   Margarina
   Busuioc

mod de preparare

Hake la cuptor este un fel de mancare foarte gustos. Pentru aceasta reteta puteti folosi orice fel de peste.




Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele amestecat cu usturoiul pisat, sarea, piperul si boiaua. Eu l-am lasat aproximativ 5 ore la marinat. Inainte sa-l pregatim, il lasam putin sa se scurga, il dam prin faina si-l asezam intr-un vas yena. Deasupra punem cubulete de margarina si busuioc. Acoperim vasul cu capac si-l introducem la cuptorul preincalzit circa 30-40 minute. Inainte de a-l scoate, indepartam capacul si-l mai lasam asa vreo 10-15 min pana devine auriu si se formeaza o crusta crocanta deasupra.


Hake la cuptor se serveste cald si cu garnitura la alegere.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.

Incearca si Plachie din somon
Daca ti-a placut reteta noastra "Hake la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.