Se spala bine calcanul si se pune apoi sa fiarba cu supa de legume sau in apa fierbinte. Cand pestele s-a fiert se scoate pielea si se pune calcanul p
Se spala bine calcanul si se pune apoi sa fiarba cu supa de legume sau in apa fierbinte. Cand pestele s-a fiert se scoate pielea si se pune calcanul pe un platou, iar apoi se garniseste cu capere inabusite in unt. Se amesteca putin otet cu putina supa in care a fiert calcanul si se toarna peste acesta. Se adauga si untul fierbinte iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAm gatit cotletul in sos cu ciuperci si a iesit o bunatate. Se stie ca aceasta carne este slaba, nu este suculenta deloc, dar...
Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii