Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea citeva clocote. Intr-un castron se
Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea citeva clocote. Intr-un castron se pune pestele peste care se toarna sosul de ceapa si orez. Se amesteca bine, apoi se adauga ardeiul gras taiat fisii si morcovul ras. Se sareaza, pipareaza, se aromatizeaza cu amestecul de mirodenii. Apoi se completeaza compozitia cu ouale batute bine. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Intr-o tava nu prea mare (dar suficient de inalta), se aranjeaza alternativ pastele si compozitia. Primul si ultimul rind trebuie sa fie din paste. Se orneaza cu felii de rosii si se da musacaua la cuptor pina se rumeneste putin.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsEu foloseam pluralul eclere, in dex cu prioritate mentioneaza ecleruri. Ambele forme sunt corecte :). Vestea buna este ca...
Miniecleruri cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii