Mancaruri cu peste

Reteta Paste de mare cu unt alb si cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca un

ingrediente

   500 gr cartofi
   aproximativ 25 gr unt
   legatura mica de patrunjel
   4 fileuri de peste de mare fara solzi
   ulei de masline
   SOS DE UNT: o lingurita otet de vin alb
   3 linguri de bvin alb
   2 cepe frantuzesti
   100 gr unt nesarat
   o lingura capere

mod de preparare

Se fierb cartofii pana se inmoaie. Se pune vinul, otetul si cepele intr-o tigaie. Se fierbe compozitia pana ce scade la o lingura. Apoi se amesteca untul usor la foc mic. de indata ce se ingroasa sosul se adauga caperele si se tin la cald.


Se zdrobesc cartofii cu o furculita, apoi se adauga untul si patrunjelul si se condimenteaza bine.


Se incinge putin ulei si un cub de unt intr-o tigaie. Apoi se adauga pestele care se prajeste cate 3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste fileul.
Se serveste pe pat de cartofi, si deasupra se pune fileul si deasupra sosul de unt alb.
Incearca si Somon la aburi cu spumant
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de mare cu unt alb si cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.