Mancaruri cu peste

Reteta Pastravi cu bere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Danna postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se usuca si se dau prin faina. Se taie rondele ceapa si cealalta juma

ingrediente

   2 pastravi proaspeti
   1 lamiie intreaga
   2 cepe mijlocii
   2 linguri faina
   2 foi de dafin
   1 sticla de bere
   2 linguri ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata pastravii si se spala in apa cu zeama de la o jumatate de lamaie, apoi se usuca si se dau prin faina. Se taie rondele ceapa si cealalta jumatate de lamaie, iar foaia de dafin se rupe bucatele. Se aseaza pastravii intr-o forma rezistenta la caldura, se inconjoara cu felioare de ceapa si se decoreaza cu felii de lamaie, se stropesc cu ulei, se presara cu foile de dafin si se toarna usor berea, care trebuie aproape sa acopere pastravii. Se acopera vasul cu o folie de staniol si se introduce in cuptor la foc potrivit o jumatate de ora. Se scoate, se indeparteaza folia de staniol si se mai pune la cuptor 10 minute sa se rumeneasca.
Incearca si Peste cu cartofi si rozmarin
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.