Mancaruri cu peste

Reteta Peste afumat pe pat de legume

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 20m 
gospodariu postat de
Postat pe: 28-01-2017
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)"
 
O reteta usoara si dietetica

ingrediente

2 portii

   1 batog de macrou afumat
   3-4 rosii cherry
   500 g ciuperci champignon
   1 vanata
   1 morcov
   1 dovlecel
   2 linguri pasta de tomate
   piper
   dafin
   lamaie

mod de preparare

Intr-o tigaie, se calesc in ulei, ciupercile taiate feliute, vanata, dovlecelul si morcovul taiate cubulete, dupa care, se adauga o canita de apa, pasta de tomate, condimentele si se lasa la fiert, pana iese uleiul deasupra. Separat, se taie batogul de peste si se amesteca cu rosii cherry, taiate cubulete, dupa care, se condimenteaza cu ulei de masline, zeama de lamaie si piper. Se monteaza preparatul, folosind un inel rotund in care punem prima data zacusca de ciuperci si apoi, batogul de peste. Preparatul se decoreaza cu felii de lamaie.
Incearca si Chefal cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat pe pat de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.