Mancaruri cu peste

Salau cu patrunjel verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
Danna postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara cap

ingrediente

   2 cepe
   2 catei de usturoi
   4 linguri ulei
   500 g rosii taiate bucatele
   sare
   piper
   circa 600 g file de salau
   2 linguri capere
   1 legatura de patrunjel verde
   1 lingura mustar

mod de preparare

Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.
Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.
Incearca si Peste in sos de rosii cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau cu patrunjel verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite