Mancaruri cu peste

Reteta Salau pane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru realizarea salaului pane sunt necesare urmatoarele ingrediente: salau, faina, pesmet, oua, lapte, lamaie.

ingrediente

   1 kg salau
   2 linguri faina
   2 oua
   1 lingura lapte
   pesmet
   sare
   1 lamaie
   4-5 linguri ulei.

mod de preparare

Se curata salaii, se spala, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Fiecare salau se usuca cu un servet curat. Se dau prin faina, prin ou si prin pesmet. Se tine pestele cu o mana de cap, iar cu cealalta mana de coada si se tavaleste bine prin pesmet, astfel incit sa fie uniform acoperit. Se prajeste in ulei incins, la foc mic, pentru a se rumeni frumos, fara sa se arda.


Se asaza pe farfurie si se garniseste cu lamaie taiata.
Alte retete recomandate:
Rulouri de pui pane la cuptor
Ciuperci pane
Legume la cuptor

Incearca si Rasol de somn
Daca ti-a placut reteta noastra "Salau pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.