Somonul marinat gustos este o mancare cu peste delicioasa. Se pun la fiert intr-o cratita 500 ml de apa cu 100 g otet si 500 g zahar, se lasa sa se faca un sirop bine legat, apoi adaugam ceapa si lasam sa fiarba pana scade apa, asa rezultand marmelada de ceapa. Somonul se tine timp de trei ore intr-un bait facut din 200 g whisky, 10 g piper, 20 g sare, 10 g boabe de mustar si 50 ml ulei de masline, se pune pe un platou de cedru si se baga la cuptor timp de 20 de minute. Se pune platoul pe o tava si pe tava tacamul si sosiera cu marmelada de ceapa.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe