Mancaruri cu peste

Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pregatirea ingredientelor:

Pestele se taie bucati.
Spanacul se fierbe si se stoarce bine.
Ardeii se taie bastonase.
Morcovul se feliaza.
Ceapa se tai

ingrediente

   500 g filet de peste
   100 g morcov
   1/2 ardei gras rosu
   1/2 ardei gras galben
   2 catei de usturoi
   1 ceapa
   3-400 g spanac
   250 ml sos de rosii
   150 ml smintina lichida
   sare
   piper
   ulei de masline

mod de preparare

Pregatirea ingredientelor:





Pestele se taie bucati.


Spanacul se fierbe si se stoarce bine.


Ardeii se taie bastonase.


Morcovul se feliaza.


Ceapa se taie pestisori.





Preparare:





Se pune ceapa in uleiul incins, pana devine transparenta.


Se adauga pestele si se condimenteaza.


Se amesteca usor si se lasa pe foc 2 minute, dupa care se adauga si legumele.


Se amesteca din nou foarte usor, si dupa alte 2 minute, se adauga si spanacul, urmat de sosul de rosii si smantana.


Se amesteca usor sa nu se striveasca pestele si se lasa asa sa fiarba inca 5 minute.


Poate fi servit cu mamaliguta
Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie) a fost propusa de MAYA





Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Incearca si File de biban de mare cu guacamole
Daca ti-a placut reteta noastra "Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite