Mancaruri cu vanat

Reteta Mancare de prepelite cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Prepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2 cuisoare si o cana de zeama de carne

ingrediente

   4-5 prepelite
   250 gr jambon de porc
   150 gr carne de porc
   2 morcovi
   2 cepe
   cimbru
   1 foaie de dafin
   1 cana zeama de carne
   1 kg mazare
   cuisoare

mod de preparare

Prepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2 cuisoare si o cana de zeama de carne. Se lasa totul la fiert, pe foc mic si se pune intre timp mazarea la fiert in apa cu sare si o bucatica de jambon. Dupa ce este fiarta, se scurge si se pune pe un platou. Se scot prepelitele din zeama in care au fiert si se pun deasupra. Sosul se trece prin sita si se toarna peste ele.
Mancarea se serveste calda.





Alte retete culinare:





Piftie de curcan Chiftele Friptura de vita la cuptor
Incearca si Pilaf de orez cu carne de caprioara
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de prepelite cu mazare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu vanat

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.