Mancaruri cu varza

Reteta Sarmale cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Sarmalele cu cascaval se prepara la fel ca cele simple. Se mai adauga in plus cascaval, dar si verdeata si condimente.

ingrediente

   500 gr carne tocata
   250 gr cascaval ras
   100 ml ulei
   5 rosii
   frunze de varza acra
   1 morcov
   2-3 cepe
   2-3 oua
   boia dulce
   piper alb
   coriandru
   verdeata
   sare

mod de preparare

Se oparesc frunzele de varza, apoi se toaca marunt cotoarele si se pun pe fundul vasului in care se vor fierbe sarmalele. Se amesteca carnea tocata cu morcovii dati pe razatoare, mirodeniile, verdeata, cascavalul ras. Se umplu foile de varza cu compozitia de carne si se asaza in vas. Se asaza rondelele de rosii printre sarmale, crengute de busuioc si cimbru. Se amesteca pasta de tomate cu apa si 100 ml ulei, apoi se toarna amestecul peste sarmale. Se lasa la fiert 20 de minute pe foc mic, apoi se da la cuptor pentru 2 ore.


Se servesc calde.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Ardei umpluti cu carne tocata

Incearca si Sarmale
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.