Mancaruri cu varza

Reteta Varza ardeleneasca cu vin si pulpa afumata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Fierbem pulpa in atata apa cat sa o acopere, pana devine moale. Dupa racire o feliem. Curatam cartofii si ii taiem in cubulete de 2 cm. Spalam varza s

ingrediente

   1 pulpa afumata
   70 dkg cartofi
   1
   2 kg varza acra
   1 lingurita piper negru macinat
   5 dl vin alb
   4 dl smantana

mod de preparare

Fierbem pulpa in atata apa cat sa o acopere, pana devine moale. Dupa racire o feliem. Curatam cartofii si ii taiem in cubulete de 2 cm. Spalam varza si punem un strat intr-o oala, Deasupra punem cartofii, apoi carnea. Stratificam ingredientele in acest fel pana se termina, ultimul strat trebuie sa fie varza. Turnam deasupra vinul si fierbem la foc mare, acoperim oala si fierbem in continuare la foc mic 1,5 ore. La servire stropim cu smantana.
Alte retete recomandate





Tocanita din carne de vita


Tocanita de pui cu ceapa
Incearca si Varza cu smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza ardeleneasca cu vin si pulpa afumata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu varza

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.