Se pun la calit ceapa si ardeiul, impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga varza, se toarna cana cu apa si se lasa la fiert, la foc potrivit. Cand var
Se pun la calit ceapa si ardeiul, impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga varza, se toarna cana cu apa si se lasa la fiert, la foc potrivit. Cand varza a scazut si s-a inmuiat, se adauga sucul de rosii si borsul, se acopera cu capacul si se lasa la fiert la foc mic cca 1 ora jumatate. Se potriveste de sare si piper, se adauga mararul tocat marunt, se mai lasa sa dea cateva clocote si gata!
Se serveste cu mamaliga si carnati proaspeti.
Alte retete culinare recomandate
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii