Mancaruri fara carne

Reteta Drob de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
maxine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat.
2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei.
3. Se inmoaie f

ingrediente

   14 dovlecei mari
   3 cepe
   6 oua
   4 felii de franzela
   1 leg. ceapa verde
   1 leg. marar
   5 linguri pesmet
   100 ml ulei
   sare
   piper

mod de preparare

1. Se spala dovlecei iar apoi se rad sau se dau prin masina de tocat.


2. Se curata ceapa, se toaca marunt iar apoi se caleste in ulei.


3. Se inmoaie franzela si se stoarce.


4. Se amesteca ouale batute cu dovlecei, ceapa, paine si verdeturile tocate marunt.


5. Se condimenteaza cu sare si piper iar apoi se toarna amestecul intr-o tava, unsa si tapetata in prealabil cu prealabil cu pesmet.


6. Se coace drobul la foc potrivit.
Se poate manca la rece sau la cald
Incearca si Galuste aurii cu piure de mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de dovlecei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite