Mancaruri fara carne

Reteta Mamaliga moldoveneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pune apa sa fiarba in ceaun, se adauga sarea necesara si, cind apa clocoteste, se toarna malaiul in ploaie. Se amesteca incet cu o lingura de lemn,

ingrediente

   300 g de malai grisat
   apa
   sare

mod de preparare

Se pune apa sa fiarba in ceaun, se adauga sarea necesara si, cind apa clocoteste, se toarna malaiul in ploaie. Se amesteca incet cu o lingura de lemn, invirtind pentru ca malaiul sa nu faca cocoloase.

Mamaliga se fierbe pe foc mic 20 de minute, apoi se trage ceaunul de pe foc si se desprind marginile cu lingura.

Mamaliga se rastoarna pe o farfurie mare si se serveste fierbinte.
Pofta buna!



Alte mancaruri

recomandate:

Varza la cuptor

Tocanita de pipote cu inimi

Vinete coapte
Incearca si Ardei umpluti la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga moldoveneasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri fara carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.