Am taiat tofu cuburi si l-am pus pe cateva servete de hartie sa se mai absoarba din "apa".
Ardeii i-am taiat fasii - nu prea subtiri si nici prea lungi- la fel si ceapa.
Ciupercutele le-am desfacut din buchet.
Am amestecat si ingredientele de la sos.
In cele 2 linguri de ulei am calit putin ceapa si ciupercile. Am adaugat si ardeii si-am calit cam 2 min. Am turnat sosul, am pus si cuburile de tofu pe care le-am "bagat" in sos si-am lasat sa fiarba cam 5 min.
Am inchis o data focul si-am turnat amidonul dizolvat, am amestecat usor.
Am aprins din nou focul si-am mai lasat putin, pana s-a legat sosul, amestecand cam de 2 ori usor sa nu se farame prea tare tofu si-am trecut totul pe farfurie.
Reteta
Tofu in sos dulce-acrisor a fost propusa de CristinaK
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe
forum culinar.ro
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe