Paste si pizza

Budinca de macaroane cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata.

ingrediente

   75 gr. macaroane
   80 gr. carne de vaca fiarta
   5 ml ulei
   o lingura iaurt
   2 linguri suc de rosii
   sare
   verdeata

mod de preparare

Se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg, se clatesc cu apa calduta si se strecoara. Carnea fiarta se toaca si se amesteca cu uleiul si verdeata. Se pun apoi macaroanele si carnea in straturi alternative intr-un vas presarat cu faina, pina se umple. Se pune vasul intr-o tava cu apa calda si se lasa la cuptor 10-15 minute.
Budinca se serveste cu sucul de rosii amestecat cu iaurt
Incearca si Paste cu somon
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite