Cuburile de paste cu sunca se prepara astfel: fierbem pastele in apa cu sare, taiem fasii baconul, tocam usturoiul, batem ouale cu smantana si parmezan. Amestecam usturoiul si cimbrul si le condimentam cu sare, piper si nucsoara. Scurgem pastele si le trecem printr-un jet de apa rece, dupa care le lasam la scurs inca o data. Alegem o forma de sufleu si asezam un rans de macaroane, un rand de bacon si amestecul de smantana. Inainte de a da la cuptor tava, radem unt deasupra. In cazul in care crusta incepe sa se arda puneti deasupra o folie de aluminiu. Dupa 30 de minute scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.
Taiem in forma patrata si se pot servi cu salata.
Alte retete culinare recomandate
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe