Paste si pizza

Reteta Macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se cerne faina, se spala ouale si se sparg peste faina. Aluatul se sareaza putin, apoi se framanta pe planseta sau intr-o farfurie adanca, adaugand ap

ingrediente

   1/2 kg faina
   3 oua
   sare
   1/2 pahar de apa

mod de preparare

Se cerne faina, se spala ouale si se sparg peste faina. Aluatul se sareaza putin, apoi se framanta pe planseta sau intr-o farfurie adanca, adaugand apa necesara.


Se framanta pana cand aluatul se desprinde de pe mana, apoi se imparte in mai multe bucati mici, se presara faina pe planseta si se intind foi subtiri.


Se presara faina peste fiecare foaie, se ruleaza de la cele doua capete spre mijloc, dupa care se taie rulouri lungi de 10-15 cm.


Se despart macaroanele, se lasa pe planseta sa se usuce, dupa care se pun la fiert in apa care clocoteste, cu un praf de sare.


Se scurg dupa ce au fiert si se prepara diferite feluri de mancare.
Alte mancaruri


recomandate:


Vinete impanate


Zacusca de peste cu arpagic


Varza la cuptor
Incearca si Penne rigatte con il caviale e vodka
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.