Paste si pizza

Reteta Macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata 250 gr. migdale dulci si 4-5 migdale amare. Se usuca pe o hartie, si nu la foc, ca sa nu se rumeneasca. Se piseaza impreuna cu 250 gr. zahar

ingrediente

   250 gr. migdale dulci
   4-5 migdale amare
   250 gr. zahar
   250 gr. zahar pisat
   7 oua

mod de preparare

Se curata 250 gr. migdale dulci si 4-5 migdale amare. Se usuca pe o hartie, si nu la foc, ca sa nu se rumeneasca. Se piseaza impreuna cu 250 gr. zahar bucati. Se cerne intr-un castron si se amesteca cu inca 200 gr. zahar pisat. Se adauga, pe rand, 3 albusuri nebatute, frecand mereu, pana se face ca o crema. Deoparte, se bat 4 albusuri spuma si 50 gr. zahar pisat. Se amesteca usor cu crema de migdale. Se toarna cu cornetul pe o foaie de hartie alba, turtite de 3-4 cm diametru. Se umezesc cu o pensula cu apa, se presara zahar pisat, se aseaza cu tot cu hartie in tava, si se coc vreo 20 de minute la foc slab. Se scot cat sunt calde, umezind usor hartia pe dos.
Incearca si Penne con carne
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.