Paste si pizza

Reteta Macaroane cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga buli

ingrediente

   1/4 kg. ciuperci
   200 gr. macaroane (taitei)
   sare
   2 linguri unt
   1 buc. ceapa
   ulei
   1 lingura bulion
   piper
   100 gr. brinza
   supa

mod de preparare

Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga bulion, sare, si piper, apoi se sting cu supa sau apa. Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea citeva clocote. Se adauga jumatate din cantitatea de brinza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou. Se presara cu restul de brinza.
Incearca si Salata de macaroane cu suc de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.