Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un ri
Se fierb taitei, macaroane, spaghete sau fidea, se scurg de apa, se oparesc
cu unt, apoi se asaza in cratita unsa cu unt, un rind de taitei si un rind
de carne, ultimul rind fiimd de taitei. Carnea se prepara ca pentru musaca
de cartofi. Deasupra se mai pune putin unt. Se da la cuptor fara a se mai
adauga zeama. Musacaua trebuie sa fie bine stropita cu unt.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereDaca vreti sa rontaiti ceva weekendul asta, va recomand aceste inimioare cu cascaval. Reteta am preluat-o de la Ligia...
Inimioare cu cascaval
Comentarii