Se pune apa intr-o oala, se lasa la fiert pana da apa in clocot, dupa care se adauga pastele si se fierb 8 min. Intr-o tigaie de teflon se incinge ule
Se pune apa intr-o oala, se lasa la fiert pana da apa in clocot, dupa care se adauga pastele si se fierb 8 min. Intr-o tigaie de teflon se incinge uleiul si se adauga pastele surse de apa. Se lasa 5-8 min sa se caleasca, apoi se adauga zaharul si sarea si se mai lasa 10-15 min pana cand se evapora apa ce a mai ramas in paste. Intre timp se macina migdalele, care se adauga peste paste, iar la sfarsit se pun dupa gust mirodeniile (esenta de rom, vanilie).
Se poate servi calda sau rece.
Alte retete delicioase pe care vi le recomandam:
Placinta cu dovleac
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii