Aluatul :
- amestecam faina cu sarea, zaharul, drojdia. Adaugam smantana si uleiul si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. Framantam o coca nelipicioasa. Acoperim si lasam la dospit cca 15 min(cat pregatim ingredientele pentru umplutura).
Umplutura:
- Taiem ardeii feliute,c ascavalul il dam prin razatoare, amestecam oregano cu sosul de rosii si un pic de sare daca dorim. Intindem coca intr-o foaie si asezam in tava. Adaugam sosul de rosii, ardeii, maslinele, crema de branza si miez de lapte.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 min.
Pizza cu branza este cea mai buna servita calda.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe