Preparam un aluat din apa, faina, drojdie, sare si ulei.
Framantam bine si lasam la crescut 45 min in loc caldut.
Eu am avut sos facut in casa de mine din ceapa trecuta prin masina de tocat, ardei rosu si gogosar rosu macinat si rosii trecute prin masina de bulion.
Sosul se fierbe si se pastreaza la borcan pana cand va fi folosit. Dupa ce aluatul a crescut l-am impartit in 2 parti egale.
Am intins aluatul pe care apoi l-am asezat in tava. Peste aluat se intinde sosul si punem salam taiat cubulete, felii subtiri de ciuperci, felii de salam si felii de rosii.
Presaram cascaval ras si dam la cuptor 25 min.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe