Paste si pizza

Reteta Pizza Double Decadence

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pizza cu Vinete (Reteta Video)"
 
Am tocat toate ingredientele si le-am lasat deoparte.

Am folosit acelasi aluat ca la pizza extra cheese ( de la reteta de minipizze rapide a Laurei S

ingrediente

   Pentru decor am folosit ( cantitatile si ingredientele variaza
   fiecare poate pune ce vrea pe pizza lui) : 2 feluri de sunca
   salam
   cremwurst
   masline
   mozzarela
   ardei gras
   o cutie ciuperci
   porumb din conserva

mod de preparare

Am tocat toate ingredientele si le-am lasat deoparte.





Am folosit acelasi aluat ca la pizza extra cheese ( de la reteta de minipizze rapide a Laurei S. )


500 g faina, un cub de 42 g drojdie, 250 ml lapte caldut, o lingurita de zahat, o lingurita de sare, 5 linguri ulei.





Din aceste ingrediente mi-au iesit 2 pizza de dimensiunea tavii de aragaz.





Drojdia se topeste in laptele caldut, se amesteca cu faina, sarea si uleiul si se framanta bine. Aluatul este elastic si usor de lucrat, nelipicios pe care eu l-am impartit in 4 bucati.


Am pus cuptorul la incalzit la temperatura maxima si din o bucata de aluat am intins o foaie , cam de dimensiunea tavii, fara sa las aluatul la dospit. .


Am pus foaia in tava si am presarat deasupra ei bucati de mozzarela rupta.


Cu alta ocazie, pentru a o intinde mai usor si uniform, am strivit un cub de mozzarela ( 125 g) cu telul pentru piure, am amestecat cu 2-3 linguri de smantana mai lichida


si am intins pasta obtinuta peste foaia de aluat.


Ideala ar fi o crema de cascaval sau mozzarela, intinsa in strat subtire, eu nu am gasit si am adaptat.


Mai departe, am intins o alta foaie subtire, pe care am asezat-o peste prima, lipind cat mai bine marginile


Am pus deasupra o combinatie de sosuri ( cel barbecue da un gust foarte fain ) si am presarat putin busuioc ( eu am pus si putin cili ).


apoi am decorat fiecare pizza cu ce a vrut fiecare, din belsug ( totul era deja tocat )


Am copt-o cca 15 minute la temperatura maxima, am scos-o si am presarat peste ea nelipsitul oregano. Am taiat-o si am servit-o imediat. S-a mancat rapid, mult mai rapid decat a fost facuta.
Pofta buna!





Reteta Pizza Double Decadence a fost propusa de Narnia pe forum culinar.ro





Alte retete de pizza gasiti aici:


Pizza extra cheese,


Pizza cu ricotta si spanac ,


Pizza „Peperoni”
Incearca si Fidea de ou delicios cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Double Decadence" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.