O reteta de pizza pentru cei care prefera gusturile intense. Poti alege dintre cele 2 sortimente de blat Pizza casei: clasic, ne-aromatizat si aromatizat cu ierburi si usturoi. Reteta video o gasesti mai jos.
Taie carnatul picant felii oblice. Da pe razatoare mozzarella.
Maseaza ardeiul iute, scoate-i semintele si taie-l fasii;
Pregateste sosul: pune zaharul, busuiocul si oregano peste rosii. Adauga uleiul de masline; blendeaza totul; adauga 2 linguri de sos de rosii pe blat;
Rade mozzarella si pune-o deasupra;
Taie ceapa rosie julien; adaug-o deasupra; adauga apoi rondelele de ardei iute;
Pune frunzele de busuioc; adauga apoi salamul picant si feliile de carnat picant; rasneste apoi piper deasupra;
Unge o tava de pizza cu 15 ml de ulei de masline si intinde-l uniform; baga pizza in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 6 minute;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcest tort delicios l-am pregătit cu o mică întârziere (de 2-3 zile), cu ocazia zilei onomastice a soțului...
Desert tort trio de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii