Aceasta reteta e foarte usor de preparat. Pentru a pregati alivanca avem nevoie de branza, oua, malai si smantana.
Aceasta reteta e foarte usor de preparat. Pentru a pregati alivanca avem nevoie de branza, oua, malai si smantana. Se freaca brinza cu ouale, se adauga sarea, 2 linguri smintina, uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi malaiul amestecat cu faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste.
Se serveste taiata in bucati potrivit de mari, fierbinte, cu restul de smintina.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii