E primavara, e frumos, spanacul ne umple pietele, ar fi pacat sa nu-ti arat si cum se pregateste, nu? Adaugand smantana si parmezan poti face dintr-un preparat banal ceva extrem de gustos: spanac cremos
Pune ulei si unt intr-o craticioara si adauga si spanacul. Pune-i capacul si lasa acoperit cca 1 minut. Cu ajutorul unui cleste, amesteca usor pana ce spanacul se inmoaie. Scoate-l si lasa-l la scurs intr-o sita.
Taie ceapa cubulete si usturoiul marunt. Da parmezanul pe razatoarea marunta. Pune ulei intr-o tigaie, incinge-l bine si caleste ceapa si usturoiul. Odata ce-au devenit translucide, adauga spanacul si potriveste de sare si piper. Pune smantana deasupra, amesteca si lasa putin sa se ingroase. Adauga parmezanul si ia de pe foc.
Minunat nu? Il poti servi de sine statator sau ca garnitura alaturi de ce carne.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii