Paine

Reteta Paine din faina de secara cu tarate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
SanatateAcasa postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cum se face Painea cu faina integrala"
 
Pentru paine din faina de secara cu tarate se amesteca sarea cu drojdia, pana ce se face lichida. Se adauga apa, taratele si se presara putina faina.

ingrediente

   circa 800 de grame de faina de secara
   200 ml de apa calduta
   1 cub de drojdie
   1 lingurita cu sare
   1 cana cu tarate de grau.

mod de preparare

Pentru paine din faina de secara cu tarate se amesteca sarea cu drojdia, pana ce se face lichida. Se adauga apa, taratele si se presara putina faina. Se adauga faina treptat si se framanta. Aluatul se bate bine ca se fie omogen, sa nu faca cocoloase si sa creasca uniform.
Cand a intrat toata faina si coca este framantata bine, se lasa la dospit, la cald, intre timp se incalzeste cuptorul.
Coca se pune intr-o forma de copt, tapetata in prealabil cu faina. Se lasa la foc mare pana ce se rumeneste.


Painea de casa din faina de secara cu tarate se serveste calda.

Incearca si Paine cu seminte
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine din faina de secara cu tarate" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Paine

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.