Paine gustoasa de casa se face foarte usor, iar gustul nu se compara cu ceea ce gasiti in comert. In plus painea de casa este mult mai sanatoasa.
Paine gustoasa de casa se face foarte usor, iar gustul nu se compara cu ceea ce gasiti in comert. In plus painea de casa este mult mai sanatoasa.Pregatim maiaua din drojdie, zahar, 2-3 linguri de apa calduta si laptele praf .
Punem faina pe o planseta si in mijlocul gramajoarei de faina facem o gropita in care punem maiaua la dospit cateva minute. Adaugam uleiul, sarea, restul de apa si framantam aluatul. Dam painii o forma alungita, o crestam pe mijloc si o punem la crescut in vasul in care o vom coace. Lasam la dospit pana cand aluatul isi dubleaza volumul si dam la cuptor pentru aproximativ 50-60 de minute. Lasam sa se raceasa si abia apoi taiem.
Paine gustoasa de casa se serveste taiata felii.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăAceasta este cea mai simpla dintre retetele de aperitive. Daca vrem sa preparam cascaval la capac, avem nevoie de unt si...
Cascaval la capac simpluSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii