Eu am facut in seara asta doar jumatate din cantitate Cu o furculita se amesteca faina cernuta, sarea, praful de copt si ierburile/ condimentele. Se
Eu am facut in seara asta doar jumatate din cantitate
Cu o furculita se amesteca faina cernuta, sarea, praful de copt si ierburile/ condimentele.
Se pune in mijoc uleiul si jumatate din apa si se amesteca aducand faina de pe margini catre centru. Eu am folosit robotul. Se mai adauga apa, pana se obtine un aluat fin si elastic.
Se lasa aluatul acoperit sa se "odihneasca" 20-30 minute. Apoi se imparte in 10 bile si cu mainile unse cu ulei se intind discuri, care se coc pe gratar sau in tigaie, fara ulei. Eu le-am facut in tigaie de tuci.
le-au mancat cu cottage cheese, rosii si snitel din piept de pui.
Le-am mai facut langa fasole scazuta si chilli verde
Pofta buna!
Reteta Paine Navajo a fost propusa de alpha pe forum culinar.ro
Alte retete de paine gasiti aici:
Paine nan,
Paine cu faina integrala si seminte,
Paine in ghiveci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiEste absolut delicioasa si foarte usor de facut !:) M-am inspirat de la Ruxy !
Prajitura RudyIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii