Preparate dulci

Reteta Mucenici muntenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara un aluat din 250 faina, 100 ml apa calduta si sare. Se fac snururi lungi si se modeleaza opturi mici care se pun la uscat pana a 2-a zi.
A

ingrediente

   250 g faina
   100ml apa calduta
   sare
   coaja rasa de la 1 lamaie
   zahar dupa gust

mod de preparare

Se prepara un aluat din 250 faina, 100 ml apa calduta si sare. Se fac snururi lungi si se modeleaza opturi mici care se pun la uscat pana a 2-a zi.


A 2-a zi se pun mucenicii la fiert in apa clocotita cu sare. Se ia spuma rezultata si se arunca.


Se adauga apoi coaja rasa de la lamaie si zahar dupa gust.


Cand se ridica la suprafata se scot si se servesc cu tot cu zeama.
Presarati cu nuca macinata.
Incearca si Paine cu branza
Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici muntenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.