Strudelele cu mere sunt foarte gustoase. Pentru aceasta reteta de strudel va trebuie circa 1 kg de mere.
Strudelul cu mere este foarte bun ca si gustare nu doar pentru desert. Pentru aceasta reteta de prajitura va trebuie circa 1 kg de mere. Pentru umplutura puneti scortisoara peste merele date pe razatoare si le caliti cu zahar dupa gust.
Se framanta un aluat care trebuie sa fie elastic, se acopera si se da la rece o ora.
Dupa o ora se unge aluatul cu putin ulei si se intinde cu sucitorul cat se poate de mult.
Se ruleaza foaia de cateva ori pana la mijloc.
Se taie bucati sau se poate lasa ruloul asa mare, se pun in tava, se ung cu ulei si se dau la cuptor.
Cat strudelul cu mere este in cuptor am facut un sirop din 2 linguri de zahar, afinata (optional) o lingura, putina apa. Dupa 30 minute le scot si le ung cu acest sirop si le dau din nou la cuptor pana se fac.
Strudelul cu mere se serveste pudrat cu zahar vanilat.
O razatoare de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIn fiecare an, in copilarie, mama le facea pentru Mos Craciun!
Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii