Preparate sarate

Reteta Coltunasi umpluti cu spanac si maduva

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
In apa fierbinte se dizolva bicarbonatul si se fierbe in ea spanacul pana devine moale. Dupa racire se stoarce de apa si se toaca pana devine fin. Se

ingrediente

   Umplutura: Bicarbonat de sodiu
   spanac
   40 g faina
   lapte
   aprox. 250 g de unt
   maduva
   cascaval ras
   sare si piper
   Pentru aluat: 500 g faina nu prea fina
   200g unt
   200 ml apa rece
   jumatate de lingura de sare

mod de preparare

In apa fierbinte se dizolva bicarbonatul si se fierbe in ea spanacul pana devine moale. Dupa racire se stoarce de apa si se toaca pana devine fin. Se topesc 120 g de unt, se adauga 40 g de faina si se amesteca cam 3 minute. Se lungeste cu lapte fierbinte si se fierbe. Se adauga spanacul si maduva prajita in aproximativ 130g de unt. Se amesteca cu cascaval ras, sare si piper.


Intre timp se prepara si aluatul: faina se framanta cu 200 de g de unt topit deasupra aburilor. Se adauga 200 ml de apa rece, jumatate de lingura de supa de sare si se face un aluat care se lasa sa stea 30 de minute inainte de umplere. Aluatul se intinde si se taie din el forme triunghiulare. Fiecare bucata se unge cu unt topit si se pune pe ea o lingura de umplutura, preparat in prealabil. Cele trei colturi al triunghiurilor se ridica si se lipesc cu ajutorul degetelor, apoi se aseaza in tava de copt. Deasupra se stropeste cu unt topit.


Se coace in cuptor preincalzit la foc mediu si se serveste cald.
Alte retete simple recomandate





Ciuperci umplute


Rulada cu spanac


Dovlecei umpluti
Incearca si Spanac in foietaj
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi umpluti cu spanac si maduva" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate sarate

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.